FOTO IZ DJETINJSTVA

Prepoznajete li ju? Danas je supruga jednom od najslavnijih sportaša svijeta

28.01.2021.
u 11:22

Supruga slavnog tenisača Novaka Đokovića, Jelena Đoković, podijelila je sa svima trenutak iz djetinjstva na svome Instagramu.

- Najljepša sjećanja iz djetinjstva me vežu za moje vrijeme provedeno s bakom i djedom u Ljigu - napisala je Jelena na Instagramu i dodala:

- Tamo smo provodili ljetnje praznike na bazenu, i sjećam se te sreće i radosti kada bih ugledala baku kako donosi punu korpu krofni i kiflica za nas da pojedemo za užinu. Pa u trenutku smo ih smazali i vikali: "Bako, je l' ima još?" - dodala je ona, uz fotografiju na kojoj Jelena izgleda preslatko. 

Podsjetimo, njen suprug Novak Đoković zatekao se usred medijske gužve nakon što je uputio otvoreno pismo Craigu Tileyju, direktoru Australian Opena, u kojemu ga je pozvao da omogući bolje uvjete tenisačima, a ima ih više od sedamdeset kojima je naređena stroga dvotjedna karantena otkako su doputovali u Australiju, međutim, nisu svi njegove ideje shvatili kao nešto pozitivno.

Kasnije se Đoković obratio i sa svog Instagrama vezano za istu temu, a podršku mu je pružio i naš reprezentativac Dejan Lovren.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije