stradao 16. listopada

Prvi susjed otkrio kako su tekli posljednji sati neprežaljenog Toše Proeskog

Toše Proeski
Tomislav Miletic/PIXSELL
14.10.2023.
u 13:48

Nekoliko sati prije smrti Toše Proeski je razgovarao sa svojim prvim susjedom, a detalji izlaze pred 16. obljetnicu smrti omiljenog glazbenika, prenosi Herc.info.

"Jako nam nedostaje, bio je super čovjek s velikim srcem. Pamtim ga kada je bio mali, a onda je odrastao u pravog dobrog čovjeka. Vidio sam ga sedam sati prije nego što je poginuo, pričali smo skoro dva sata. Rekao mi je da ima gostovanje na televiziji i da nakon toga ide za Zagreb. Preko telefona su javili njegovoj obitelji da je poginuo. Nismo mogli vjerovati i dalje ne vjerujemo... Roditelji su mu fizički istrošeni, nisu dobro. Sav narod, cijeli Balkan je tugovao", ispričao je.

Toše Proeski jedan je od najomiljenijih pjevača svih vremena. Njegov mladi život prekinut je 16. listopada 2007. godine na autocesti A3 Zagreb - Lipovac. Osim glasa slavuja, svijet je osvajao i svojom humanošću.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije