poziva na izbore

Reis Kavazović: Da "vlah" ne vlada Srebrenicom

reis
24.05.2016.
u 20:10

Reisu-l-ulema Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini Husein ef. Kavazović boravi u Švicarskoj gdje se susreo s predstavnicima Islamske zajednice u toj zemlji i Bošnjacima.

Reis Kavazović je, između ostalog govorio o predstojećim lokalnim izborima u našoj zemlji te pozvao bh. građane s pravom glasa da izađu na izbore i glasuju.

Posebno se osvrnuo na izbore u Srebrenici gdje će u listopadu građani birati između kandidata probosanskih stranaka Ćamila Durakovića, kandidata srpskih stranaka Mladena Grujičića i neovisnog kandidata Desnice Radivojevića.

"Nećemo halaliti nikome tko bude mogao, a ne bude htio. Nećemo nikome halaliti. Svatko tko može dati svoj glas, svatko tko može se registrirati, svatko tko može dozvoliti da 'vlah' ne vlada u Srebrenici. Bit ću potpuno otvoren, da 'vlah' ne vlada u Srebrenici. Nek' mu je haram ako to ne učini, nek' mu je haram. Mi to moramo zaštiti, moramo to čuvati. To je naše i to ne možemo ostaviti", kazao je reis Kavazović, prenosi N1. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije