SLAVKO VINČIĆ

Slovenski sudac prije dvije godine je priveden u BiH, a danas će suditi Leu Messiju

22.11.2022.
u 10:37

Vinčić je bio jedan od gostiju na privatnoj zabavi organiziranoj u okolini Bijeljine na koju su pozvane i starlete iz Srbije. 

Reprezentacija Argentine danas počinje svoj nastup na Svjetskom prvenstvu u Kataru utakmicom protiv Saudijske Arabije (11:00).

Za glavnog suca utakmice određen je Slovenac Slavko Vinčić (42) koji je javnosti poznat i zbog privođenja koje se dogodilo krajem svibnja 2020. godine, podsjeća Klix.ba.

Vinčić je bio jedan od gostiju na privatnoj zabavi organiziranoj u okolini Bijeljine na koju su pozvane i starlete iz Srbije.

Starlete su trebale čamcem prijeći Drinu, a zatim biti zvijezde večeri u društvu 40 poslovnih ljudi koji su se okupili.

U velikoj akciji policije uhićeno je čak 36 osoba, od kojih su neke odmah puštene, što je bio slučaj i s Vinčićem, koji je za medije u Sloveniji objasnio priču iz svog kuta. 

"Nakon sastanka s poslovnim partnerima pozvani smo na jedan ranč da proslavimo i odazvali smo se pozivu. Bilo je četrdesetak ljudi, skoro nikoga od njih nisam poznavao. Nakon policijske racije odvedeni smo na informativni razgovor, gdje sam objasnio da uopće ne znam te ljude i nakon toga su me pustili, tako da sam se mogao vratiti kući u Sloveniju", rekao je Vinčić tada u razgovoru za slovenski portal 24ur.com.

Ovaj incident nije utjecao na njegovu karijeru pa je tijekom prethodne dvije godine dobivao sve veći ugled u UEFA-i i FIFA-i.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije