POSTIGLI DOGOVOR

SNSD zajedno sa šest stranaka izlazi na izbore u Mostaru i Srebrenici

03.07.2020.
u 14:02

U Banjoj Luci je danas održan sastanak predsjednice RS-a Željke Cvijanović sa predsjednicima političkih partija i šefovima klubova zastupljenih u Predstavničkom domu i Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH.
Cvijanović je nakon sastanka izjavila da je dogovoren zajednički izlazak ovih sedam stranka na izbore u Mostaru i Srebrenici.

"Donijeli smo jasne stavove, kao što smo to imali i u prethodnom razdoblju. U narednih pet do sedam dana trebaju se obaviti razgovori na lokalnoj razini i ti će razgovori imati podršku svih ovih političkih partija, nakon čega možemo krenuti u promociju zajedničke kandidature", rekla je Cvijanović.

Sastanku u Palati RS-a nazočili su i član Predsjedništva BiH i lider SNSD-a Milorad Dodik, te predsjednik Narodne skupštine RS-a Nedeljko Čubrilović, koji je i lider DEMOS-a.

Sastanku su, između ostalih, nazočili šef Kluba poslanika SNSD-a u PD PS BiH Snježana Novaković Bursać, zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda PS BiH Nikola Špirić, predsjednik NDP-a Dragan Čavić, predsjednik SPS-a Goran Selak, generalni tajnik DNS-a Darko Banjac, potpredsjednik SDS-a Rado Savić i zamjenik predsjednika PDP-a Nenad Vuković.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije