Noviteti

Telemach u novu godinu ulazi s novim kanalima

05.01.2016.
u 07:00

Novi kanali ekskluzivnog i raznovrsnog sadržaja na svim platformama Telemach televizije

Kompanija Telemach i u 2016. godini nastavlja s kontinuiranim unapređenjem programskih shema. S tim u vezi, korisnici Telemacha su nedavno dobili eksluzivne kanale kao što su edukativno-dokumentarni kanal BC Earth u HD rezoluciji, popularni dječji kanal za predškolsku dob Nick Junior, prvi kanal koji iz stručnog kuta gledateljima donosi teme iz oblasti zdravlja, prehrane, roditeljstva u cilju edukacije gledatelja o medicini Medical Channel i kanali Happy Parovi1 i 2.

S velikim zadovoljstvom obavještavaju se svi ljubitelji kvalitetnog domaćeg programa da grupacija Telemach uskoro u programsku shemu uvrštava i kanale iz produkcije TV Hayat, kao što su Hayatovci i Hayat HD.

Takođe, ljubitelje kvalitetnih filmova obradovat će i vijest da se uvodi novi domaći filmski kanal Cinema TV. Unatoč našim zalaganjima za distribuciju kanala na svim Telemach platformama, ugovor s kompanijom za distribuciju Arena Sport kanala, HD WIN , nije produžen i istekao je krajem 2015. godine, te Arena Sport kanali više nisu dio programskih shema za M & H Company, BHB , Velnet, VKT, HS i HKB . Što se sportskog sadržaja tiče, Sport Klub kanali će i dalje biti dostupni u programskoj shemi Telemacha. Kompanija Telemach će o svakoj eventualnoj promjeni redovito obavještavati svoje vjerne korisnike.

Iz kompanije Telemach žele svim građanima BiH sretne blagdane uz osmijeh na svakom kanalu i veselje u HD rezoluciji, te poručuju da će i dalje raditi na kontinuiranom obogaćivanju programskih shema i tijekom 2016. godine.

Kao poseban dar svim korisnicima Telemach digitalne televizije promotivno su otključani svi TV kanali do 31. siječnja 2016. godine. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Izdajnik
Izdajnik
12:42 19.01.2016.

http://www.vecernji.ba/bogic-bogicevic-bit-ce-treceg-entiteta-1051852/komentari

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije