NOVA TRAGEDIJA U PETRINJI

U padu s krova poginuo volonter, bivši specijalac koji je stradalima donirao kamp kućicu

03.01.2021.
u 13:07

Muškarac koji je radio na krovu u Petrinji poginuo je prilikom pada. Do tragedije je došlo nešto iza 10 sati, a muškarac je preminuo od zadobivenih ozljeda. Očevid je u tijeku, javljaju iz PU sisačko-moslavačke.

24 sata neslužbeno doznaje da se radi o volonteru rođenom 1963. godine, a nakon pada s krova više od pola sata reanimirali su ga očevici do dolaska Hitne te HGSS-a, ali nisu ga uspjeli spasiti.

Ozlijeđena dva vatrogasca

Iz Hrvatske vatrogasne zajednice danas su javili kako su dvjica vatrogasaca ozlijeđena prilkom pomaganja na nastradalom području Sisačko-moslavačke županije.  Rad vatrogasaca se odvija u teškim uvjetima, na oštećenim objektima i velikoj visini gdje stalno prijeti opasnost od urušavanja i pada predmeta. Prilikom rada na objektima dva vatrogasca iz DVD-a Kupinečki Kraljevec i Gračani su ozlijeđena. Ukupno do sada bilježimo 6 ozlijeđenih vatrogasaca. Do sada su ozlijeđeni i vatrogasci JVP Split, DVD-a Otočac, DVIP-a Dubrovnik te DVD-a Novalja.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije