jerković i Ševarik

Učiniti sve kako bi Napredak opstao na prostorima Banja Luke

31.08.2021.
u 20:10

Dopredsjednik Republike Srpske iz reda hrvatskog naroda Josip Jerković sastao se jučer, u prostorijama HKD-a „Napredak“ Podružnica Banja Luka s predsjednicom te podružnice Ružicom Ševarikom.

HKD Napredak s podružnicom u Banjoj Luci već duži niz godina organizira i provodi različite aktivnosti i projekte s ciljem očuvanja hrvatske kulture, tradicije i običaja.

Na sastanku se razgovaralo o dosadašnjem radu i aktivnostima kao i poteškoćama s kojima se susreće Društvo. Predsjednica Ružica Ševarika istaknula je kako raspolažu s ograničenim sredstvima koja nisu dovoljna za provođenje svih planiranih aktivnosti.

Sugovornici su se usuglasili da je potrebno učiniti sve kako bi Napredak opstao i dalje na ovim prostorima i nastavio s uspješnom realizacijom svojih aktivnosti.

Sastanku su nazočili i vijećnik kluba Hrvata u Vijeću Naroda RS-a Davor Čordaš te članica uprave HKD Napredak Banja Luka Nataša Grozdić, piše hkdnapredak.com.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?