Nevrijeme u Sapni

VIDEO Dok je bio u lovu, bujica mu odnijela automobil

N1
11.06.2023.
u 18:50

Velike količine padalina sinoć su na području općine Sapna poplavile objekte, oštetile putnu infrastrukturu te u potpunosit uništile dva privatna automobila. U prekidu je bio put Sapna- Kalesija zbog velikih nanosa zemlje, mulja, kamenja, javlja N1

Sinoć je bujica odnijela automobil Adnana Valjevca iz Kalesije. U Sapni je jučer bio u lovu, automobil je bio parkiran pored ceste, sa još tri. Dva su spašena na vrijeme, a dva je odnijela voda. Njihovi vlasnici danas su mogli samo gledati ono što je ostalo od njih.

 

 

“Otišli smo gore na visočije u lov, kiša je počela padati. Dok smo se vratili, nismo mogli prići vozilima, spasiti ih. Gledali smo kako vozila idu”, rekao je Valjevac.

Drugo uništeno auto se zakačilo za obližnji most. Veliki nanosi kamenja, drveća, zemlje, onesposobili su putnu komunikaciju.

“Ja u tom trenutku nisam bila kod kuće. Bila sam na drugoj lokaciji. Suprug je bio s djecom. Stvarno je bila jeziva situacija. Djeca zovu, plaču. Ja s jedne strane, oni s druge. Ne mogu im prići. Takvu katastrofu nikada nismo mogli zamisliti”, rekla je Kanita Ahmetović.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije