Na tisuće ih je na području BiH

Za 630 KM po kvadratu dobije se potpuno useljiv montažni objekt

Image: 0154613517, License: Royalty free, Europe, Germany, Rhineland Palantinate, Men installing and fixing wooden walls of prefabricated house, Property Release: Yes, Model Release: No or not aplicable, Credit line: Profimedia.com, Westend
23.09.2016.
u 09:00

Više mlađih obitelji u proteklom razdoblju potvrdilo nam je kako planira montažnu kuću umjesto standardne, a kad nam je to potvrdilo i nekoliko poslovnih ljudi koji planiraju izgradnju vikendice i premještanje u mirnije krajeve, bilo je jasno da su montažne kuće postale itekako popularne. Kontaktirali smo dva poduzeća, jedno u BiH, a drugo u Hrvatskoj, i predstavili se kao potencijalni kupci. Uz maksimalnu susretljivost, objasnili su nam i sve kvalitete montažnih kuća.

Po uzoru na Zapad

- Cijeli Zapad danas je u montažnim objektima, a zidani se skoro više i ne rade. Tako da, ako takve kuće odgovaraju Šveđanima, Norvežanima, Nijemcima i Austrijancima, odgovarat će zasigurno i vama, govore nam na početku razgovora u Mont-inženjeringu. Ističu da i u BiH ima na tisuće montažnih kuća.

Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije