LIVNO

ŽO HDZ BiH izglasao nepovjerenje premijeru HBŽ-a

24.05.2017.
u 10:36

Hercegbosanski Županijski odbor HDZ BiH izglasao je u utorak nepovjerenje predsjedniku Vlade te županije Drašku Daliću. Članovi odbora na sjednici su većinom glasova donijeli odluku o nepovjerenju premijeru Daliću, a već otprije su imali zaključak za smjenom ministara iz reda srpskog naroda koje je tražio SNSD.

"Naime, već nekoliko mjeseci smo svjedoci nemogućnosti normalnog funkcioniranja i donošenja odluka na razini izvršne vlasti - Vlade HBŽ-a. Stalno prekidanje sjednica Vlade i nefunkcionalnost je kulminirala u zadnjih dva mjeseca što pokazuje činjenica da su samo dva materijala upućena s Vlade na usvajanje Skupštini HBŽ", priopćio je ŽO HDZ-a BiH.

Iz tog odbora dodaju kako su izglasali zaključak o nepovjerenju premijeru Daliću, a samim time i cijeloj Vladi HBŽ-a što bi trebalo biti potvrđeno i na županijskoj Skupštini. 

Općinski odbori HDZ-a BiH Livno i Tomislavgrad trebali bi dostaviti prijedloge novih kandidata za premijera i ministre u Vladi HBŽ-a sukladno ranijim dogovorima, istaknuto je u priopćenju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije