građani se žale

Žohari se šire Sarajevom: Šire se uznemirujuće fotografije

Ilustracija
26.10.2022.
u 14:27

Građani Sarajeva se sve češće žale na pojavu žohara i zmija. Žohari u zgradama, zmije u parkovima i na ulicama. U prilog tome svjedoče i uznemirujuće fotografije vijećnika u Općini Novo Sarajevo Arslana Dučića koje je podijelio na Facebook profilu i pozvao na hitne reakcije nadležnih.

Naime, fotografije za koje Dučić tvrdi da ih je zabilježio u sarajevskom naselju Malta pokazuju najezdu žohara na ostatke hrane na ulici, prenosi N1.

“Sve se ovo događa 100 metara od Doma zdravlja Omer Maslić, kao i 50 metara udaljenosti od vrtića Kekec i 100 metara zračne crte do tvornice kruha i peciva Klas. U blizini ima još poslovnih objekata, smatram da je alarmantno stanje i tražim da se istim naloži hitna dezinsekcija prostora. Ovaj slučaj ću prijaviti inspekciji, a ona neka po službenoj dužnosti proslijedi drugim nadležnim organima koji trebaju reagirati”, napisao je Dučić.

Važno je naglasiti da svi koji primijete žohare, stjenice ili miševe trebaju obavijestiti upravitelja svoje zgrade, koji će onda angažirati Sanitaciju doo. Nered i prljavština prostor su za zarazu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije