nastavljaju se razgovori

Zvizdić sa zastupnicima Saveza za promjene o trošarinama

12.10.2017.
u 16:31

Predsjedatelj Vijeća ministara BiH  Denis Zvizdić nastavio je danas u Sarajevu razgovore s parlamentarcima o prijedlogu seta Zakona o trošarinama. 

U razgovoru sa zastupnicima Saveza za promjene koje je predvodila Aleksandra Pandurević, predsjednica Kluba SDS-a, predsjedatelj Zvizdić je ponovio stav da je u procesu usvajanja ovog izuzetno važnog zakona, neophodno u potpunosti jasno definirati namjenu prikupljenih sredstava, te da je o prikupljenim sredstvima potrebno redovito i transparentno izvještavati javnost i parlament BiH.

Predsjednica Kluba SDS-a Aleksandra Pandurević je zahvalila Zvizdiću na razgovoru i rekla da je njihov zahtjev, također, zasnovan na potpuno transparentnom trošenju prikupljenih sredstava. Rekla je i da to nije vidljivo u predloženom tekstu i da zastupnici Saveza za promjene neće podržati ovakav prijedlog zakona.

Zvizdić će u narednom razdoblju nastaviti razgovore sa svim akterima u procesu usvajanja seta Zakona o trošarinama, priopćeno je iz Vijeća ministara BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?