loše zdravlje

Vojislav Šešelj prebačen iz haaškog zatvora u bolnicu

'(FILES) A file photo taken on March 6, 2009 shows Serb ultranationalist leader Vojislav Seselj attending his trial on charges of crimes against humanity at the International Criminal Tribunal for the
'VALERIE KUYPERS'
07.01.2012.
u 14:56

U Haaškom tribunalu su priopćili da je njegovo stanje stabilno, što je potvrdio i liječnik u bolnici - kažu iz Šešeljeve stranke

Predsjednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj prebačen je iz haaškog zatvora u bolnicu zbog pogoršanja zdravstvenog stanja, piše B92.

- U Haaškom tribunalu su priopćili da je njegovo stanje stabilno, što je potvrdio i liječnik u bolnici - priopćili su iz stranke dodajući kako je Šešelj u bolnicu prevezen prošle noći.

- Očigledno je da Haaški tribunal nema izlaznu strategiju jer tužiteljstvo nije dokazalo nijednu točku optužnice i zato je spreman na sve kako bi onemogućio Vojislavu Šešelju da iznese završnu riječ, pa i da mu svjesdno ugrozi život - kažu u Šešeljevoj stranci. Smatraju kako "Haaški sud namjerno pojačava pritisak na Šešelja prekidom povlaštene komunikacije s njegovim pravnim savjetnicima i onemogućavanjem obrane, uskraćivanjem posjeta prijatelja i daljim odugovlačenjem procesa koje je nezabilježeno u međunarodnom javnom pravu".

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?