Široki Brijeg

Deseta večer folklora 'Na temeljima bazilike naše'

23.07.2021.
u 09:27

Jubilarna 10. večer folklora "Na temeljima bazilike naše" održat će se u nedjelju, 25. srpnja u Mokrom kod Širokog Brijega, u organizaciji KUD-a "Mokro".

Večer folklora održat će se na temeljima ranokršćanske bazilike u Dubokom Mokrom gdje će u 18 sati biti služena sveta misa.

Nakon toga, u 19 sati upriličit će se kulturno-zabavni program u kojem će sudjelovati KUD "Mokro", HKUD "Crnač", HKUD "Crnašnica", HKUD "Biloševica", HKUD "Rodoč", HKD "Vrila", HKUD "Jare", HKUD "Goranci", HKUD "Domanovići", HKUD "Herceg Stjepan" iz Blagaja te hrvatski guslari Josip Begić i Mario Knezović.

Za sve posjetitelje osigurana je i tombola koja je humanitarnog karaktera. Naime, cjelokupan prihod od tombole bit će doniran udruzi "Marijini obroci" iz Međugorja, koja osigurava tople obroke za djecu u najsiromašnijim državama svijeta, priopćili su organizatori. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?