PROMOCIJA U POSUŠJU

Domoljubni zapisi Dubravke Vukoja

23.06.2021.
u 12:29

U kinodvorani u Posušju, 30. lipnja u 19 sati, održat će se promocija knjige Domoljubni zapisi iz braniteljskog pera, autorice Dubravke Vukoja.
Knjigu će predstavljati književnica Miljenka Koštro, Željko Vukoja i sama autorica. Gošća predstavljanja je književnica Anita Martinac, a u glazbenom dijelu nastupit će Jelena Čamber i Dječji zbor Cvrčak.

Nakladnik ove knjige je udruga-žene u domovinskom ratu bjelovarsko-bilogorske županije. Osvrt na ovu vrijednu knjigu pisali su Tomo Medved ministar hrvatskih branitelja, Damir Bajs tadašnji župan Vjelovarsko bilogorske županije, Dario Hrebak tadašnji načelnik Bjelovara i književnik Josip Petrlić Pjer.

Dubravka Vukoja, novinarka je HRT-a, braniteljica i ratna izvjestiteljica, Njezinu prvu knjigu, poetski prvijenac krasi naslov "Rat, vjera i nada". Autorica je zbirke domoljubne poezije pod nazivom "Domoljubni zapisi iz braniteljskog pera" i predsjednica je udruge "Žene u Domovinskom ratu" Bjelovarsko-bilogorske županije, u čijoj nakladi je krajem 2019. izašla spomenuta knjiga. Riječ je o zbirci koja sadrži stotinu pjesama od 31 autora, uglavnom žena, uz nekolicinu muških autora.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?