Lutkarsko kazalište Mostar

U petak i subotu izvedba predstave Izgubljeno-nađeno

23.09.2020.
u 15:07

Iz Lutkarskog kazališta Mostar obavještavaju cijenjenu publiku da od ovoga tjedna kreću predstave u toj kulturnoj instituciji.

Ovoga tjedna na rasporedu je izvedba predstave Izgubljeno-nađeno, a termini izvedbi su: 
petak 25. rujna u 18 sati i subota 26.rujna od 11 sati. 

Predstava je namijenjena za djecu od 3 godine, a u njoj igraju: Ivan Nevjestić, Jadranka Popović Miljko, Ružica Bošković, Anela Planinić i Tibor Oreč. 

Iz LKM mole sve posjetitelje da prilikom dolaska u kazalište poštuju epidemiološke mjere: obvezna dezinfekcija ruku pri ulasku, nošenje maske za sve posjetitelje kao i ostale preporuke koje se nalaze na društvenim mrežama i na ulasku u dvoranu. 

Cijena ulaznice je 3 KM i u prodaji su sat prije izvedbi na blagajni kazališta. S obzirom da je broj posjetitelja ograničen potrebno je osigurati svoje mjesto rezervacijom na broj telefona 036 314 893 svaki radni dan od 9 do 14 sati ili putem naše službene facebook stranice, naglasili su iz Lutkarskog kazališta Mostar.


O predstavi: 

U jednom malom gradu, na jednom malom kolodvoru živi Ana. Ona je veoma usamljena i nema nikoga, ali trudi se da svaki putnik nađe put do svog vlaka i da ništa ne zaborave. Jednoga dana netko zaboravi prtljagu i Ana ju odmah odnosi u sobu za izgubljene-nađene stvari, ne znajući da je to prtljaga Mađioničara u kojoj se nalazi iznenađenje. Kada se kofer zatrese i pojavi čarobna krijesnica, nastaje malo čudnovato biće (Džems). I tako je Džems došao na svijet. Ova priča govori o raznim nestašlucima radoznaloga čudnovatog bića Džemsa, kako on vidi svijet oko sebe i što misli. A sve to dovede do čarobnog prijateljstva. Tehnika lutke koja predstavlja Džemsa zove se "Planšet". To je lutka koju animiraju tri animatora što omogućava mnogo animacijskih ostvarenja. Iznimno je kompleksna ali i prekrasna zbog mogućnosti različitih transformacija, likovnosti i oponašanja mimike čovjeka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?