SARAJEVO

U Umjetničkoj galeriji BiH otvorena Napretkova izložba PULS

04.12.2020.
u 14:51

Sinoć u 19 sati, a u sklopu Napretkovih božićnih dana s kojima se ide u susret najradosnijem i najsvjetlijem katoličkom blagdanu Božiću, u Umjetničkoj galeriji Bosne i Hercegovine,  uz poštivanje svih epidemioloških mjera upriličeno je otvorenje izložbe umjetničkih djela nastalih u projektu PULS – Posavski Umjetnički Likovni Simpozij. 

Petnaest umjetnika: Mato Andrić, Anto Kajinić, Josip Mijić, Dalibor Nikolić, Vilim Parić, Ivan Perak, Miroslav Šetka, Marko Šošić, Ana Filipović, Dejan Duraković, Željko Koren, Zvonimir Perak, Ria Trdin, Tomislav Zovko i Marko Živković predstavilo se s ukupno 47 likovnih radova nastalih u okviru projekta PULS. Radovi su nastajali tijekom 2018. i 2019. godine.

Samo otvorenje izložbe koja je postavljena organizirano je kao pretpregled izložbe za manji broj pozvanih gostiju i novinara, ali što nikako ne umanjuje vrijednost, trud i rad kako nastalih djela, tako i svega onoga što Napredak oduvijek, pa i u najtežim vremenima radi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?