Savjetničko pojačanje

Mourinho neće Zidaneu dopustiti da mu se petlja

'Former French soccer international Zinedine Zidane leaves a photo session with schoolchildren after a meeting with people supporting European Leucodystrophie Association in Paris May 6, 2010.   REUTE
'CHARLES PLATIAU'
24.11.2010.
u 12:51

Na utakmicu u Amsterdam Zidane je putovao uz Realove legende Valdana i Boutragena. Iza njega je sjedio Mourinho, pa tek onda nogometaši Reala

Florentino Perez, predsjednik Reala i čovjek koji je stvorio Galacticos 1 a sada i Galacticos 2, predstavio je Zinedinea Zidanea kao svog savjetnika za prvu momčad. Naime, Zidane je bio glavni igrač u najvećim Perezovim uspjesima, a taj dvojac, eto, nastavlja poslovnu suradnju i danas.

Zizu je dobrodošao

Jose Mourinho, najbolji svjetski nogometni trener, ali i najveći nogometni egoist, nakon što se jedan od najvećih igrača u Realovoj povijesti Zinedine Zidane u ponedjeljak pojavio u klubu i krenuo s momčadi na ogled s Ajaxom u Ligi prvaka, izustio je:

– Dogovorio sam s predsjednikom Perezom dolazak Zidanea u klub. Naravno, predsjednik se savjetovao sa mnom, a ja doista protiv takvog poteza nemam ništa. Zidane je velikan svjetskog nogometa, posebna veličina za sve u Realu. I igračima će biti dodatni stimulans, da se ponašaju kako priliči klubu kao što je Real, te da igraju najbolje što znaju. A boljeg uzora teško da mogu imati.

Bili su to Mourinhovi "bomboni". Potom je slavni Portugalac rekao nešto intrigantno:

– Nadam se da naši navijači neće imati ništa protiv, ionako ih to nismo ni mogli pitati.

Barca mi neće oprostiti

No, tko malo bolje poznaje Josea Mourinha vrlo dobro zna da se Zidane neće moći približiti ni na milimetar do svlačionice. Naime, u njoj je Mourinho apsolutni gazda. A približava se i El Clasico, Jose Mourinho je jučer malo podgrijao atmosferu:

– Navijači Barcelone nikada mi neće oprostiti zbog toga što sam ih onemogućio u nastojanju da osvoje Ligu prvaka baš na stadionu u Madridu. Pobjeđivao sam ih kao trener Chelsea i Intera, ja sam ondje nepoželjna osoba. I nije dvojbeno da će doček biti neprijateljski. Spreman sam na to i jedva čekam utakmicu.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije