HŠK ZRINJSKI

Na gostovanje u Kazahstan kreću već u ponedjeljak

zrinjski
Stole Lasić
25.06.2010.
u 10:47

Gostovanje u Kazahstanu stajat će oko 50.000 eura. Da je u slučaju bio čarter, stajalo bi dvostruko

Nakon što su se plemići vratili s Kupresa i odradili jedan dio priprema, pred medijima su napravili svojevrsni ‘raport’ ostvarenog i kazali nešto više o predstojećim susretima Europe.

Dugo putovanje

Inače, put Kazahstana i prvog susreta plemići kreću već u ponedjeljak.

- U 12 sati iz crnogorskog Tivta polijećemo redovitom linijom za Moskvu. U Moskvi ćemo ostati jedan dan, odraditi jedan ili čak dva treninga, te se sljedećeg dana uputiti u Konstanay. Dan prije utakmice imat ćemo dva treninga, pojasnio je predsjednik kluba Ante Vidačak.

Inače utakmica se igra u 16 sati po srednjoeuropskom vremenu. Klupska je administracija imala dosta problema s organizacijom susreta, jer trebalo je na vrijeme izvaditi potrebne vize.

- Gostovanje u Kazahstanu Zrinjski će koštati oko 50 tisuća eura, a da se organizirao put isključivo čarter letom troškovi bi bili barem dvostruko veći, pojasnio je Vidačak na tiskovnoj konferenciji.

Solidni protiv Zagreba

Svoj prvi pripremni susret Zrinjski je odigrao protiv Zagreba. Završilo je 0:0. Jedan broj igrača je po prvi put igrao neka mjesta u momčadi. Ipak, ono što su pokazali plemići nije bilo nimalo loše. Momčad je dobro stajala na terenu. Trener prve momčadi Dragan Jović je kazao kako je zadovoljan s onim što su pokazali njegovi igrači u prvome susretu na pripremama.

- Zadovoljniji sam nego sam očekivao. Većina nogometaša igra na novim pozicijama, ali vidjeli smo kako su se dobro prilagodili. Vjerujem da ćemo na Širokom Brijegu do kraja definirati udarnu momčad. Siguran sam će svi igrači dobro odgovoriti na postavljene zahtjeve - kazao je trener plemića Dragan Jović.

Posljednju pripremnu utakmicu pred europski susret Zrinjski će odigrati protiv Širokog u subotu. Susret se igra na Pecari u 20.15 sati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije