Trener: Zoran Marić

Otpisana Modriča bez šansi protiv Borca

ozalj nogomet
ARHIVA VL
09.05.2010.
u 13:22

Dok se banjolučki Borac bori za titulu prvaka Premijer lige, Modriča je već odavno ispala u niži rang natjecanja

Nogometaši Borca traže oporavak nakon prve utakmice finala Kupa protiv Željezničara. Primljeni gol u 83. minuti uzdrmao je momčad Zorana Marića jer ih je udaljio od trofeja.

Ipak, na Gradskom stadionu još ne pomišljaju na predaju u borbi za titulu prvaka.

Trener Zoran Marić ima mnogo problema oko sastava jer su pod znakom pitanja nastupi Ćorića i Stančeskog koji su ozlijeđeni te bolesnog Sakana. Gotovo sigurno neće biti ozlijeđenih Petrića i Stanića, dok je izvan stroja zbog bolova u leđima još uvijek vratar Milinović.

- U ovom trenutku ne znam tko će moći nastupiti, ali bez obzira na to kakav ćemo sastav izvesti, moramo ići na pobjedu. Mi se borimo za vrh, dok je rival posljednji na ljestvici, tako da nam pripada uloga favorita, a od igrača ću tražiti da to potvrde borbenom igrom i trijumfom – rekao je trener Marić.

Modriča dolazi u Banju Luku s novim trenerom. Nikola Nikić je preuzeo tim u izuzetno teškom trenutku kada je njegov tim već praktično ispao.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije