Prometna nesreća

Poginuo najbrži plivač Hercegovine

Nesreća
30.09.2013.
u 10:58

Mladić (18)
 maturant srednje škole i član Plivačkog Kluba Leotar

Osamnaestogodišnji Nemanja Mirdinja iz Trebinja poginuo je u teškoj prometnoj nesreći usred grada. Nesreća se dogodila prošle noći oko jedan sat kada je mladić vozilom fiat bravo udario u zid stare kapije poznatije kao “Dubrovačka”, na izlazu iz grada prema Srednjoškolskom centru, potvrđeno je u Centru javne sigurnosti Trebinje.

- Dosadašnji rezultati istrage ukazuju da se radilo o prevelikoj brzini i nepažnji. Unatoč brzoj intervenciji liječnika, mladiću nije bilo spasa. Podlegao je ubrzo nakon nesreće. Kako se dalo i vidjeti na mjestu događaja, Nemanja Mirdinja je bio sam u vozilu - kažu iz policije. Inače, Mirdinja je bio maturant Srednje ekonomske škole u Trebinju.

- Radilo se o najtalentiranijem članu Plivačkog kluba Leotar. Taj je mladić kao plivački pionir i kadet osvajao medalju gdje se god pojavio na natjecanjima. Posljednju veliku zlatnu medalju osvojio je u Dubrovniku, na natjecanju pod nazivom Orlando, i to na 50 metara prsno. Bio je najbrži plivač u čitavoj regiji. Bio je na pragu punoljetnosti i očekivala ga je sjajna karijera, pogotovo sudeći po svjetski poznatim klubovima koji su ga pozivali u svoje redove. Roditelji ga nisu puštali sve dok ne završi školu, a vidite što ih je sada snašlo. Tuga da ne može biti veća- govorili su mladi u Trebinju, koji su se preko društvenih mreža jučer redom opraštali od tragično stradalog mladića.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?