SRETAN ŠTO DOLAZI

Prosinečki: Bilić je uvjeren da će u Bešiktašu imati sjajne rezultate

Robert Prosinečki (1)
kayserispor.org.tr
27.06.2013.
u 09:59

- Bilić me nazvao i raspitivao se o Bešiktašu. Jako je sretan što dolazi u Tursku. Vjeruje da će ovdje imati sjajne rezultate i da će mu ovo biti najbolje razdoblje u karijeri - rekao je Prosinečki.

Robert Prosinečki uvjeren je da će Slaven Bilić biti uspješan u Bešiktašu, klubu s kojim je potpisao trogodišnji ugovor. Bilić će se tako u Turskoj nadmudrivati s Prosinečkim koji vodi Kayserispor.

- Bilić me nazvao i raspitivao se o Bešiktašu. Jako je sretan što dolazi u Tursku. Vjeruje da će ovdje imati sjajne rezultate i da će mu ovo biti najbolje razdoblje u karijeri - rekao je Prosinečki za turski Sabah.

Prosinečki je u nekoliko riječi opisao Bilića s kojim je bio u stožeru hrvatske reprezentacije.

- Radi vrlo naporno, discipliniran je i inteligentan čovjek - zaključio je Prosinečki.

Oglasio se i Stjepan Tomas koji je dugo igrao u Turskoj.

- Bilić je još prošlo ljeto mogao doći u Bešiktaš, ali je izabrao Lokomotiv. Mislim da bi mu bilo bolje da se tada odlučio doći u Tursku. No, u Rusiji je stekao važno iskustvo koje će prenijeti u Bešiktaš. Vjerujem da će biti uspješan - kaže bivši hrvatski reprezentativac.

Spomenimo i da turski mediji pišu da je Bešiktaš zainteresiran za Marija Maloču. Očekuje se da će kapetan Hajduka ovo ljeto napustiti Poljud, a kako pišu Turci cijena mu je oko 3.5 milijuna eura.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije