otvorio dušu

Alen Vitasović ide na liječenje: Želim prekinuti s porocima

alen vitasović
Ivana Ivanović/Pixsell
19.01.2016.
u 20:25

Želim konačno prekinuti s nekim porocima i da to konačno stane jer to previše boli. Vi ne znate koliko to boli, rekao je za RTL glazbenik Alen Vitasović.

Odlučio se prijaviti na liječenje od alkoholizma, kako sam kaže, promjena se mora dogoditi u njegovoj glavi.

Vitasović kaže kako je cijelog svog života bio sam, a onda mu je glazba otvorila mnoga vrata. Preko noći dobio je hitove, slavu i suprugu, prenosi 24sata.hr

 - Sve cure, sve živo. Lisinski napunija, sve živo, Dom sportova... Sam bez menadžera, bez prijatelja. Normalno da ćeš malo pukniti, pa se i popilo, pa je bilo i grešaka - rekao je.

 - Bilo bi mi drago da svi polude za nekom mojom pjesmom, ali ne u smislu da sam ja neka zvijezda. Ma koje zvijezde! Ja sam u Hrvatskoj. Ja želim živjeti svoj život - dodao je Vitasović

Inače, glazbenik trenutačno završava zadnju pjesmu za novi album koji izlazi u proljeće. Boli ga što gori od njega pobjeđuju na festivalima i što mora svirati po rupama da bi preživio. Ipak, najgore mu je što njegova Sandra više ne želi brak s njim, a jedino što ga u životu nikad nije razočaralo su djeca. 

 - Ipak, imam Miju i Ivana i to je sve što imam u životu - zaključio je

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije