S TOMOM BRADBYJEM

Intervju princa Harryja koji smo čekali: 'Meghan je bila žrtva zlostavljanja zbog rase, a Kate je bila protiv Meghan'

princ harry
ITV
09.01.2023.
u 08:38

Kada mu je umrla majka, princeza Diana, rekao je kako je osjećao krivnju, a nije smio pokazivati emocije. Jedna je to od mnogih stvari koje je princ Harry priznao u intervjuu kojeg je dao prijatelju Harryjeve obitelji, Tomu Bradbyju

U nedjelju navečer, po američkom vremenu, emitirana je emisija 'News at Ten' britanske televizije ITV u kojoj je prikazan iskreni intervju princa Harryja s Tomom Bradbyjem, a povodom sutrašnjeg izlaska njegovih memoara "Spare". 

Bradby, bivši kraljevski dopisnik za ITV, prijatelj je Harryjeve obitelji i ranije ju je intervjuirao prilikom snimanja dokumentarnog filma o njihovoj turneji po Africi 2019. godine.

- Nikada nije trebalo biti ovako, sva ta curenja i doturanja informacija u medije. Želim obitelj, ne želim instituciju. Ali oni kao da misle da je bolje da nas tretiraju kao neke zlikovce. Ni trun želje nisu pokazali za pomirenjem. Ja želim svog oca natrag, želio bih i svoga brata - izjavio je Harry u razgovoru s Bradbyjem. Rekao je i kako nije siguran koliko iskrenost može utjecati na odnose sada. 

- Tišina jedino dopušta zlostavljačima da zlostavljaju. Tako da ne znam kako će šutnja poboljšati stvari - rekao je Harry. Ponovio je da se Meghan i njegova šogorica Kate Middleton, supruga princa Williama, nikada nisu slagale te da je Meghan često bila žrtva zlostavljanja zbog njezine rase.

- Uvijek sam se nekako nadao da ćemo William, Kate, Meghan i ja biti obitelj. Ali ubrzo se dogodilo da je Kate protiv Meghan - pojasnio je. Kada mu je umrla majka, princeza Diana, rekao je kako je osjećao krivnju, a nije smio pokazivati emocije. Nadodao je i kako je mnoštvo nejasnih detalja o njezinoj smrti.

Otkrio je pritom i da je tražio da ga provezu kroz tunel u Parizu u kojem je ona doživjela nesreću i preminula. Na kraju je zaključio da je kraljevska obitelj kriva zbog sukoba koji je njega i Meghan natjerao na preseljenje u Sjedinjene Američke Države i odvajanje od institucije. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije