PITAJU SE ZAŠTO?

Izgleda bolje nego ikad, ali ovom izjavom Brad je razočarao sve

05.07.2019.
u 09:25

Glumac najavljuje kako će se povući s filmskog platna i sve više raditi kao producent i misli da je to logičan slijed.

Poslije razvoda od Angeline Jolie, koji je bio bolan i dugotrajan, Brad Pitt konačno je sretan, a obožavateljice će se složiti i da izgleda bolje nego ikad. 

Ovaj 55-godišnji glumac trenutno promovira film "Once Upon a Time" redatelja Quentina Tarantina i tim povodom dao je intervju za  australsko izdanje časopisa GQ.

Privatne teme o odnosu s Angelinom i o njegovom ljubavnom životu nisu se našle u ovom intervju ali glumac je ipak otkrio jednu informaciju koja je malo iznenadila njegove obožavatelje. 

Izjavio je kako ima dojam da je vrijeme da na scenu stupe mlađi glumci i da osjeća kako njegovo vrijeme kao glumca lagano prolazi i spreman je za nove izazove iza kamere. 

- Kada sam iza kamera kao producent onda zaista uživam u tome. Glumim sve manje. Vjerujem kako je to igra za mlađe glumce, što ne znači da za starije glumce nema mjesta na filmskom platnu. Jednostavno mi se čini kao prirodan tijek događaja - objasnio je glumac. 

Vijest da će sve manje biti ispred kamera razočarale su njegove obožavateljice. Brad je opet u fit formi i ostavio se svojih poroka među kojima je bio i alkohol, što je bio jedan od kamena spoticanja u njegovom braku s Angelinom Jolie.

Par bi razvod trebao finalizirati krajem godine, a ako Jolie ni tada ne potpiše papire za razvod mora platiti novčanu kaznu. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije