na instagramu

Je li novom fotografijom Severina otkrila pravi razlog boravka u Beogradu?

severina
Luka Stanzl/Pixsell
12.02.2022.
u 20:04

Nakon što je proteklih dana snimljena u sitnim noćnim satima u Beogradu, splitska pjevačica Severina produžila je svoj boravak u srpskoj prijestolnici. A zbog posljednje objavljene fotografije mnogi ne kriju sreću, nadajući se kako je Severina ovih dana u Beogradu iz jednostavnog razloga - kako bi snimila novi album i to s dobro znanom ekipom.

Foto: Instagram

Na fotografiji s Instagrama Severina pozira sa svojom 'trojicom mušketira' - menadžerom Tomicom Petrovićem, ali i legendarnim Goranom Bregovićem te skladateljem i producentom Filipom Miletićem. Iako Severina nije ništa napisala pored fotografije, osim da je riječ o 'trojici mušketira', rječitiji je bio na svom Instagram Storyju Miletić, prenosi Tportal.hr. 

On je preko fotografije napisao: 'Preslušavanje albuma kod Brege. Approved by Brega.'

Je li riječ samo o preslušavanju albuma ili je Severina još jednom s Bregovićem obnovila suradnju, za sada nije poznato. Inače, Goran Bregović bio je producent i većinski autor Severininog albuma 'Zdravo Marijo' iz 2008. godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije