BEZ DLAKE NA JEZIKU

Lepa Brena o negativnim komentarima gledatelja HRT-a: 'Mogli su me prekinuti bilo kad'

Lepa Brena
Profimedia
12.12.2023.
u 18:37

Srpska pjevačica Lepa Brena sada se oglasila zbog negativnih komentara gledatelja HRT-a i o svemu je progovorila bez dlake na jeziku.

Lavinu negativnih komentara izazvala je emisija "Kod nas doma" kada je srpska folk zvijezda Lepa Brena gostovala i promovirala svoj proizvod - čarape! Mnogi su spekulirali kako je došla na javni servis upravo kako bi ispromovirala svoj proizvod, a sada je za srpski medij Informer rekla da je bila euforično raspoložena zbog promocije projekta i koncerta Aleksandre Prijović, na kojem je nakon gostovanja u emisiji i gostovala. 

- Nisam imala namjeru namjerno kršiti prava na oglas. Nitko mi to nije izričito zabranio. Mogli su me prekinuti u bilo kojem trenutku i ne bih se uvrijedila. Imali smo sto drugih tema za razgovor - kazala je Lepa Brena, a nakon što su gledatelji napali javni servis, HRT je i odgovorio. Kazali su kako je scenarij sadržavao teme kao što su predblagdansko vrijeme te kako ga ona provodi s obitelji, pjevačka karijera, koncerti Aleksandre Prijović kao i najava njezinih nadolazećih koncerata u Zagrebu.

- Gošća je nažalost iskoristila gostovanje u emisiji uživo i reklamirala svoj novi poduzetnički projekt. Nitko uključen u stvaranje ove popularne poslijepodnevne zabavne emisije nije imao namjeru baviti se reklamiranjem navedenih proizvoda - poručio je HRT na komentare gledatelja o incidentu.

Dorijan Klarić, novinar HRT-a, u istoj je emisiji obavio intervju s Breninim suprugom Bobom, a intervju se bazirao samo na čarape. Njegov prilog s Bobom su umetnuli u emisiju u kojoj je gostovala Brena.

"Je li bila gost ili je to bila plaćena reklama kao i sve reklame?", "Toleriram reklame. Glazbeno smeće u gostima je dno televizijske civilizacije", "Šulentićkino pitanje je o estradi, a ova je tri minute pričala o čudotvornim čarapama", samo su neki od komentara na koje su se HRT, ali i Lepa Brena oglasili. U spornoj emisiji Lepa Brena je najavila koncerte u prosincu sljedeće godine od kojih je već rasprodala dva, a najavila je i treći. Zagrebačku Arenu će napuniti 6., 7. i 9. prosinac 2024. godine. 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije