Pazi na sve

Maja u šetnji sa Bloomom po kvartu: Jedan detalj od 7644 kune privlači pažnju

11.04.2021.
u 09:11

Prije nešto manje od mjesec dana pjevačica Maja Šuput rodila je sina Blooma i od tada ona i njezin suprug Nenad Tatarinov ne skrivaju koliko uživaju u roditeljskoj ulozi. Maja dijeli s obožavateljima na društvenim mrežama neke od njoj najdražih trenutaka sa sinom, a objavila je i prvu fotografiju njihove šetnje po kvartu. Poznato je da Maja voli dobre modne brendove pa je tako i torba za pelene koju je nosila u ovoj šetnji marke Gucci i cijena joj iznosi 7644 kuna. Maja se pohvalila kako je Bloom već dobio puno personaliziranih poklona poput dekice sa svojim imenom, a među darovima se tako našao i srebrni češalj luksuznog brenda Tiffany&Co čija je cijena 1600 kuna.

Mama Maja se pobrinula prije njegovog rođenja da ga dočekaju lijepe stvari u sobici koju su ona i suprug Nenad uredili s puno ljubavi i pažnje pa je objavljujući fotografije prije Bloomovog rođenja pokazala i njegove igrače među kojima se našao i medvjedić s potpisom Dior čija je cijena na službenim stranicama ove modne kuće 2120 kuna. U razgovoru koji je vodila s voditeljicom Anom Radišić prije poroda rekla je kako se nada da će maleni biti zaljubljenik u modu, a želja joj je na naslijedi tatin modni stil.
 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije