UPUTILA VAŽNU PORUKU

Marijana Batinić pozirala bez šminke i oduševila pratitelje: 'Ti si meni kao djevojčica. Uopće ne stariš'

John Pavlish
19.07.2021.
u 17:07

Marijana Batinić na Instagramu je objavila fotografiju bez šminke te napisala podužu objavu s kojom se većina pratiteljica poistovijetila.

Voditeljica Marijana Batinić (40) novom je objavom na Instagramu privukla veliku pažnju progovorivši o svom izgledu, stvarima koje se nameću ženama te zlim komentarima.

Foto: Instagram

'Volim se dotjerati, ali imam pravo i odustati od silnog uređivanja kad mi se prohtje bez da se ikome opravdavam ili da me se proziva za odustajanje od sebe. Dosta nam je i inače imperativa ljepote, pa nas barem pustite na miru u trenucima kad odlučimo uzeti predah i prkositi tim nametnutim idealima…', započela je Marijana. 

'I da, ima ovih što kažu da što se sad javljaju ove koje se bjesomučno pirlintaju i uljepšavaju. Moje je pravo da se pirlintam i njegujem, mršavim i debljam, puštam dlake i celulit da plešu oko mene, bez da me itko osuđuje. Isto tako svaki dan mogu ako me volja biti po kozmetičkim salonima i poliklinikama. Baš kako mi se ćefne. I ne nismo zbog toga licemjerne, kako mi neki pišu.', nastavila je. 

'To što ću se i dalje uređivati jer to volim, ne daje nikome pravo da pljuje po meni u trenucima kad mi se ne da ili imam drugi đir. Ostavite nam to pravo da nam i fizički izgled bude “out of office” kad god i koliko dugo poželimo… Ni jedna se žena ni djevojka ne treba osjećati posramljeno zbog svog izgleda, niti zbog toga što stari. Stop shamingu žena u medijima!', zaključila je i zahvalila Kristini Kovač i Idi Prester koje su je inspirirale na ovaj status. 

Podsjetimo, Batinić je na RTL-u vodila brojne omiljene showove poput  'Života na vagi', 'Ljubavi na selu', ali i realityje 'Big Brother' i 'Survivor'. Osim toga, majka je dviju djevojčica koje ima sa suprugom Matejem Pašalićem.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije