FLO RIDA

Poznati glazbenik ne želi vidjeti bolesnog sina: 'To je zlo dijete'

16.05.2018.
u 16:45

– Odmah sam mu javila da sam trudna. I sama sam bila šokirana činjenicom da ću postati majka, ali on nije htio ni čuti za to. Htio je da pobacim i nazivao je našeg nerođenog sina je...o zlim djetetom. To su bile njegove riječi – rekla je Alexis

Poznati američki reper Flo Rida (38) otac je 19-mjesečnog sina Zohara Paxtona, kojeg odbija vidjeti. Ono što je najšokantnije je u cijeloj priči jest da dijete pati  hidrocefalusa, rijetke bolesti koju karakterizira povećana količina moždane tekućine. Po riječima majke malog Zohara, 34-godišnje Alexis Adams, Flo Rida ga je nazvao "zlim j***** djetetom"., piše Daily Mail. 

Ona i reper upoznali su se 2015. godine, a novo prijateljstvo brzo je preraslo u ljubavnu vezu, koja je trajala do trenutka kad je Aleksis saznala da je trudna.

– Odmah sam mu javila da sam trudna. I sama sam bila šokirana činjenicom da ću postati majka, ali on nije htio ni čuti za to. Htio je da pobacim i nazivao je našeg nerođenog sina je...o zlim djetetom. To su bile njegove riječi – rekla je Alexis koja je u drugom tromjesečju trudnoće saznala da dijete pati od hidrocefalusa.

 

 

– Bila sam u groznom stanju. Mislila sam da dijete neće preživjeti i pokušavala sam se ne vezivati za njega. Srećom, Zohar se izvukao, ali njegov život sveden je na konstantne posjete doktorima – rekla je majka, koja je sudskim putem dobila alimentaciju, a Flo Rida plaća i troškove liječenja. No, Alexis smatra kako ne plaća dovoljno jer je troškova mnogo . Zbog toga je ponovno na sudu s njim. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije