POZNATI PJEVAČ

Rade Šerbedžija: 'U pandemija mi je nedostajala publika'

RADE ŠERBEDŽIJA
08.07.2021.
u 21:47

U Šibeniku na Tvrđavi sv. Mihovila počinje serija koncerata u organizaciji RTL Musica. Program "Glasno s tvrđave" otvara Rade Šerbedžija.

Na jednom od najljepših koncertnih mjesta na hrvatskoj obali, tvrđavi sv. Mihovila je od početka sezone bilo je već nekoliko koncerata, večeras nastupa Rade Šerbedžija i Miroslav Tadić te njegova djevojka koja je profesionalna violinistica, a njihovoj zajedničkoj svirci posebno se veseli Šerbedžija.

"Teško je bilo svim umjetnicima koji se bave pjevanjem ili glumom, tom reproduktivnom umjetnošću. Teško je bilo ovih godinu i pol dana, zaista, posebno pjevačima koji žive od toga. Ja ne živim od toga, ali opet mi je bilo teško jer sam navikao na svoje koncerte i tu interakciju s publikom i zaista mi je falilo", ispričao je za RTL uoči koncerta popularni umjetnik. 

Šerbežija kaže kako se morao snaći tijekom ovih pandemijskih mjeseci tako što je nastupe nadomjestio snimnjem video snimki svojih pjesama i poezije.

"Na taj način stekao sam veliki broj pratioca, nisam ni očekivao da će bit takav odjek. To je zamijenilo na neki način to uživo, ali uživo je ipak uživo i drukčije", rekao je Šerbedžija. 

Dodao je kako nemam problema s novim normalnim "jer ja i dalje živom svoje staro normalno, i to intenzivno".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije