brojna nagađanja

Severina konačno progovorila o vezi s producentom Filipom: Vjerojatno je moj razvod to potaknuo

instagram
14.12.2021.
u 21:11

Nakon razvoda od Igora Kojića, Severina se ne odvaja od svog zgodnog producenta Filipa Miletića. O prirodi njihovog odnosa nagađa se već mjesecima, on sve češće boravi u Zagrebu, ona se zagonetno smješka i zajedničkom fotografijom povremeno zagolica maštu radoznale javnosti. Čak su i ljetovali u paru, piše Hallo.

Filip i Severina ipak su samo prijatelji i poslovni suradnici. Pop zvijezda odlučila je konačno stati na put špekulacijama i pojasniti prirodu njihovog odnosa.

‒ Filip i ja nismo u vezi (smijeh), ne hodamo Filip i ja. Jednostavno ne čitam novine već dugo, nego mi jave prijatelji što pišu i kad smo vidjeli naslov kao „Kako dalje“, onda smo se smijali, jer kao sad, završili smo snimanje ploče i sad ćemo prekinuti... Međutim, naša suradnja traje deset godina, vjerojatno je moj razvod to potaknuo, ali to je toliko deplasirano. Uopće me više ne pitaju ni je li to istina ili nije, ali bolje da pišu o tome nego o nekim teškim stvarima o kojima se pisalo ‒ rekla je Seve za Klix.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije