NA INSTAGRAMU

Severina pozirala s tajanstvenim muškarcem i uputila poruku o boli

Foto: Instagram
1/3
01.02.2022.
u 19:16

„Bol nije uvijek u suzama, nekad je prisutna i u osmjehu“, napisala je citat koji je rekao Joker.

Pjevačica Severina (49) na svojem je Instagram profilu podijelila fotografiju na kojoj pozira s muškarcem maskiranim u Jokera. Na fotografiji pjevačica je tužnog izraza lica dok muškarac pokazuje jezik te drži pištolj prislonjen na glavu.

U opisu fotografije Severina je napisala jedan citat koji je ovaj filmski lik rekao. „Bol nije uvijek u suzama, nekad je prisutna i u osmjehu“, napisala je. 

U komentarima su joj pratitelji poručila da je to super slikica te dodali emotikone srca. „Jesi dobro“, pitali su je pratitelji. „Zašto tako ozbiljno?“, zanimalo ih je još. „Koliko se volite, ubio se čovjek zbog tebe“, komentirali su drugi. 

Foto: Instagram

Nedavno je Severina objavila fotografija kojom je pokazala da je uživala u zagrebačkom kazalištu Kerempuh u predstavi Predsjedinici&ca koju potpisuju Tarik Filipović i Boris Svrtan. Pjevačica tada nije krila koliko je oduševljena predstavom. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije