OPORAVLJA SE

Zvijezda filma 'Sam u kući' bori se s karcinomom, kći otkrila detalje: 'Bio je na operaciji'

Foto: Screenshoot
1/2
11.12.2023.
u 07:56

Nakon što je glumcu otkriven rak, Michaela je postavila akciju za prikupljanje sredstava na platformi GoFundMe, što im je puno značilo jer je glumac nakon pandemije izgubio zdravstveno osiguranje

Tužne vijesti stižu iz SAD-a baš pred Božić. Američki filmski i televizijski glumac Ken Hudson Campbell široj je javnosti najpoznatiji po ulozi u mnogima omiljenom božićnom filmu "Sam u kući", no američki mediji javljaju kako se 61-godišnji glumac trenutno bori s karcinomom. 

Naime, TMZ doznaje kako je glumac operiran ovaj tjedan te da se polako oporavlja nakon što su mu liječnici uspješno izvadili karcinom koji mu je rastao u ustima. Njegova kći Michaela progovorila je za američki medij i otkrila detalje. 

- Bio je na operaciji u četvrtak ujutro, sve je prošlo bez ikakvih poteškoća - rekla je i dodala da će se Ken potpuno oporaviti tek iduće godine. - Još je u bolnici, ali može normalno razgovarati i dobro mu je - objasnila je.

Nakon što je glumcu otkriven rak, Michaela je postavila akciju za prikupljanje sredstava na platformi GoFundMe, što im je puno značilo jer je glumac nakon pandemije izgubio zdravstveno osiguranje. Na toj su platformi tako prikupili preko 96 tisuća dolara, a 10 tisuća od toga donirao mu je glumac Steve Carell, najpoznatiji po svojoj ulozi u sitcomu "The Office". 

Prisjetimo se, Ken je u božićnom klasiku "Sam u kući" glumio nezainteresiranog Djeda Božićnjaka kojemu je Kevin otišao kada je shvatio da mu nedostaje obitelj, a s ciljem kako bi ga pitao može li ih on vratiti. Otišao je do kućice u gradu u kojemu je Djed Božićnjak taj dan sjedio i pričao s djecom, a Kevin ga je zamalo i propustio jer je došao prekasno. Uhvatio ga je kod automobila, a on mu je za nagradu dao Tic Tac bombone. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije