Zenica

Čeliku važna pobjeda, Olimpic sve bliže Prvoj ligi Federacije BiH

čelik olimpic
29.11.2015.
u 07:00

U okviru 17. kola Premijer lige BiH Čelik je u Zenici s minimalnih 1:0 svladao Olimpic, koji se nakon ovog poraza nalazi još bliže 1. ligi FBiH. Nogometaši Olimpica su nešto bolje otvorili susret, odnosno prvi su zaprijetili. Igrala se 15 minuta kada je Karić sa 16 metara pokušao, ali lopta je otišla malo pokraj Čelikova gola.

Tri minute kasnije domaći su stigli do prednosti. Čolić je s desne strane dobro centrirao, najviši u skoku je bio Karić koji dobro šutira glavom. Bandović je obranio, a odbijanac u mrežu posprema Dedić. Nakon Čelikova gola gosti su krenuli još ofenzivnije, a u 21. minuti još jednom je pokušao Karić, no Adilović je siguran. Nakon toga gosti su izveli još nekoliko kornera, ali nije bilo veće opasnosti za gol domaćina. Olimpic je u drugom dijelu odredio tempo igre.

Na samom otvaranju gosti su izveli nekoliko udaraca iz kuta nakon kojih je u dva navrata golu Čelika zaprijetio Bogičević, no nije bio precizan. Domaći su se orijentirali na čuvanje svog gola i kontranapade, a u 62. minuti Karić je šutirao s 20 metara, no lopta je otišla iznad gola Olimpica. Dvadesetak minuta prije kraja Smajić je pokušao iz slobodnjaka s 25 metara, ali Adilović je dobro postavljen.

Desetak minuta prije kraja Selimović je nakon dodavanja Salčinovića šutirao sa 16 metara, ali lopta je otišla malo pokraj gola Olimpica. U samoj završnici susreta Olimpic je imao dvije velike prilike, no Čelik se uspio obraniti i na kraju zasluženo slaviti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije