GOSTI NA HRT-U

Ćiro odbrusio komentatoru: Znao sam da ćeš izazvati incident

Boris Ščitar/PIXSELL
06.07.2018.
u 09:19

- Uvjeravam vas da će građanska Srbija navijati za Hrvatsku, ali kleronacionalistička struja će se nadati da Rusija pregazi hrvatsku reprezentaciju - rekao je Pantić.

Dvoboj Hrvatske i Rusije bio je glavna tema i HRT-ove emisije Otvoreno, a gosti su bili bivši nogometaši Stjepan Deverić i Stjepan Tomas, sportski komentatori Ivan Blažičko i Milojko Pantić, dopredsjednik HNS-a Marijan Kustić, Domagoj Perlić iz udruge 'Uvijek vjerni' te izbornik vatrenih iz 1998. Ćiro Blažević. 

- Uvjeravam vas da će građanska Srbija navijati za Hrvatsku, ali kleronacionalistička struja će se nadati da Rusija pregazi hrvatsku reprezentaciju, no to se neće dogoditi jer imate bolju momčad - otkrio je Pantić, pa dodao:

- Neka pukne u Srbiji koga smeta, ali Hrvatska je nogometna velesila. Bila i bit će bez obzira na rezultat u subotnjoj utakmici. 

Tema je bio i Zdravko Mamić i njegovo upravljanje HNS-om te navodni pokušaj rušenja Zlatka Dalića. Blažičko je rekao kako je to besmislica, pa pohvalio Mamića i bivšeg izbornika Antu Čačića, zbog čega je poludio Ćiro Blažević.

- Znao sam da ćeš izazvati ovdje incident. Što pričaš sad o Čačiću i Mamiću - odgovorio je Ćiro sportskom komentatoru.

O utakmici protiv Rusije govorio je bivši reprezentativac Stjepan Tomas.

- Bit će rasterećeni u utakmici protiv nas. Dzjuba je nezgodan i fizički jako dominanata. Golovin je igrač koji radi razliku i oni su jedni koje bi konkurirali u hrvatskoj reprezentaciji, objasnio je Tomas te se osvrnuo na izbornika: Čerčesov je jako dobra trener koji je napravio dobru atmosferu. Mnogi su ga napadali i htjeli ga smijeniti nakon poraza u prijateljskim utakmicama, ali nakon ovog uspjeha je pokazao da je veliki trener - rekao je Tomas.

Marijan Kustić se nada da ćemo uskoro dobiti nacionalni stadion.

- Svakako zagovaram da definitivno zaslužujemo pravi nacionalni stadion. Ušli smo u investiciju u od 33 milijuna kuna za obnovu travnjaka.

Stjepan Deverić nije skrivao oduševljenje igrom reprezentacije.

- Izvrsna smo reprezentacija složena od vrhunskih igrača što pokazuju i na terenu. Mislim da je ovo Svjetsko prvenstvo prilika generacije. Nadam se najboljem do zadnjeg trenutka. Sve se složilo s igračima od terena do vrha saveza. Mislim da je to onaj trenutak s kojim se moramo svi ponositi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije