poteškoće

Crvi uništavaju teren na kojem igra NK Vitez

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
28.10.2015.
u 06:15

Teren se ne smije ravnati ni valjkom jer se crvotočina za njega brzo lijepi

Premijerligaš Vitez muku muči s terenom Gradskog stadiona koji je vrlo loš, uz to, rekli bismo, i uništen, donosi portal Večernjeg lista BiH Vecernji.ba. Nažalost, može se konstatirati da nogometni teren u Vitezu spada među najlošije, ako nije i najlošiji u Premijer ligi. Teren se, naime, iz tjedan u tjedan sustavno uništava brojnim utakmicama jer na njemu prvenstvene susrete igraju NK Vitez i FK Vitez, te njihove mlade vrste. A to je previše za ovo jesensko vrijeme i za mnogo kvalitetnije i bolje održavane terene.

Igrači se brže umaraju

Nažalost, uz sve to, teren "oru", uništavaju ga, čine ga dodatno mekanim, blatnjavim, ili je bolje reći meckavim, crvi koji su probleme održavanja ovoga terena činili i ranije, ali nikada kao ove godine. Jer, sada se može govoriti o pravoj podzemnoj najezdi crva koji rade "prljavi" posao za koji u Vitezu još uvijek lijeka nemaju.

Kompletan članak čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije