NIJE DOBRO

Hajduk u velikim problemima prije utakmice s Lokomotivom!

Hajduk
Petar Glebov/PIXSELL
09.08.2015.
u 10:07

'Ambicije su nama nepromijenjene, ali ne možemo u igri biti fleksibilni. Lijevog beka nemamo!'

Hajduk sutra (10. kolovoza) u 20 sati gostuje kod Lokomotive. Trener bijelih Damir Burić zakasnio je desetak minuta na presicu namijenjenoj najavi susreta petog kola Prve HNL i odmah objasnio o čemu se radi.

- Ispričavam se na kašnjenju, morao sam pročitati medicinski izvještaj, imamo 14 zdravih igrača! Nadam se da ćemo danas uspjeti posložiti momčad koja će protiv Lokomotive odigrati dobru utakmicu - rekao je u uvodu Burić.

Koga nema?

- Nema Josipa Bašića koji mora na operaciju prsta, Roguljića kojeg muči aduktor, Ohandza ima problema sa muskulaturom, Radčenko i Maloku imaju virozu, Pejić ima problema sa ligamentima i slijedi mu duža pauza, a Milović ima tri žuta kartona!

Mijenjaju li se ambicije zbog izostanka tih igrača?

- Ambicije su nama nepromijenjene, ali ne možemo u igri biti fleksibilni. Lijevog beka nemamo! Tko će igrati? Ove stvari su se dogodile jutros, ja sam informiran kao i vi.

Kako vidite Lokomotivu?

- Vidim ih kao jako dobru momčad koja je u stanju svakog protivnika nadigrati. Vidjelo se to i u Europskoj ligi, oscilirali su u prvenstvu zbog ritma. Mislim da su i protiv Rijeke bili dobri, jako dobra momčad, dobar trener, moramo biti na visokom nivou.

Hajduk još čeka pobjedu u HNL-u...

>> Ostatak pročitajte na Goal.com

>> Hajduk jedva pobjegao s dna: Pogledajte fenomenalni lob Malokua

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije