velika tuga u obitelji

Danijelu Subašiću preminuo otac

Elmar Kremser/DPA/PIXSELL
04.08.2020.
u 17:59

Danijelu Subašiću preminuo je otac Jovo

Hrvatskog golmana, Danijela Subašića, koji je sjajnim obranama svojoj domovini dioni svjetsko srebro iz Rusije 2018. godine, pogodila je tragična vijest - preminuo mu je otac Jovo (65). Upravo njegov sin bio je njegov najveći ponos, a Danijelu je otac bio jedan od najvećih motiva za uspjeh kako bi njemu i svojoj majci Boji priskrbio pristojan život, piše 24sata.hr. 

Foto: Dino Stanin/Pixsell

Jovo Subašić, umirovljeni pekar i supruga Boja (64) prije četiri godine iz Zadra su se preselili na selo, a starinu u kojoj su živjeli s Danijelovom bakom obnovio je upravo njihov najmlađi sin, nekadašnji prvi golman Vatrenih. 

Danijel je odrastao u Zadru sa majkom, ocem i dva starija brata, Milanom i Oliverom. Živjeli su u blizini igrališta Stanovi, u današnjoj Molatskoj ulici, a kad je imao 6 godina prvi je put otišao na trening.

Kako su živjeli blizu stadiona, Jovo je davno upoznao Mladena Vrsaljka, Šiminog oca, ali i Lukinog tatu Stipu Modrića.

Prijateljstvo se još podebljalo mlađom generacijom. Iz Rusije često dolaze slike trojice Zadrana, zagrljenih i nasmijanih. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije