MASTER U LONDONU

Dodig i Melo izgubili od braće Bryan

Ivan Dodig
Press Association/Pixsell
13.11.2016.
u 16:15

Prvi dan, na otvaranju Masters turnira u Londonu, na teren je izašao Ivan Dodig u paru s Brazilcem Marcelom Melom te su izgubili od braće Bryan sa 6:7 (3), 0:6

Završna smotra tenisača u londonskoj O2 Areni nije, na žalost, počela uspješno za hrvatske predstavnike. Prvi dan, na otvaranju turnira, na teren je izašao hrvatski tenisač Ivan Dodig u paru s Brazilcem Marcelom Melom.

Iako su se njih dvojica u srazu s legendarnom braćom Bryan, Mikeom i Bobom, dobro držala u prvom setu, u drugom su pokazala zašto u Londonu igraju svoj posljednji zajednički turnir i zašto će sljedeće godine potražiti nove partnere.

Ništa im nije polazilo za rukom u tom drugom setu, pa su na kraju izgubili meč sa 6:7 (3), 0:6. 

No, Masters ide dalje, u ponedjeljak će na teren naš drugi predstavnik Marin Čilić, koji će se u šlageru dana od 21 sat, sučeliti s domaćom uzdanicom Andyjem Murrayem. Marinu je ovo drugi nastup na Mastersu, prije dvije godine, nakon osvojena US Opena, zabilježio je tri poraza.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije