italija

Džeko u kombinaciji za idući susret Rome

Football - Bosnia  Herzegovina v Wales - UEFA Euro 2016 Qualifying Group B - Stadion Bilino Polje, Zenica, Bosnia  Herzegovina - 10/10/15 Bosnia  Herzegovina's Edin Dzeko on the pitch before the game Mandatory Credit: Action Images / Matthew Childs Livepi
17.10.2015.
u 06:15

Kapetan reprezentacije BiH Edin Džeko uspješno se oporavio od ozljede i konkurirat će za utakmicu protiv Empolija, donosi portal Večernjeg lista BiH Vecernji.ba. Podsjećamo, napadač Rome ozlijedio je koljeno u utakmici protiv Carpija zbog čega je propustio utakmice reprezentacije BiH protiv Walesa i Cipra, piše sportsport.ba. Ipak, iz Rome su jučer priopćili kako se Džeko uspješno oporavio, te da će Rudy Garcia računati na njega u utakmici protiv Empolija. Treba spomenuti da u dresu Empolija nastupa nekadašnji mladi reprezentativac BiH Rade Krunić koji je u Italiju stigao ovog ljeta iz Borca iz Čačka. Utakmica Rome i Empolija na programu je u danas od 18 sati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije