nogomet

Hajduk potvrdio: Novi trener je Katalonac Joan Carrillo

Joan Carrillo
05.12.2016.
u 10:51

Joan Carrillo naslijedit će Marijana Pušnika na klupi Hajduka. Klub je sazvao press konferenciju u 10:30 i potvrdio odluku, piše Index.hr.  
 
Katalonac je dugo bio u kontaktu sa splitskim klubom. Bio je opcija bivše uprave na čelu s Marinom Brbićem, ali je njegov angažman za Hajduk tada bio preskup.
 
Bivši španjolski nogometaš, koji je vodio mladu momčad Espanyola i bio pomoćnik u prvoj momčadi, u trenerskoj karijeri je dosad vodio Videoton i Almeriju.

S Videotonom je prošle godine postao prvak Mađarske, a u Almeriji je kasnije dobio otkaz nakon 11 utakmica bez pobjede. Bio je pomoćnik Mauriciju Pochettinu u Espanyolu te Paulu Sousi i Joseo Gomesu u Videotonu.
 
U Hajduku vjeruju da bi on mogao preporoditi momčad koja je ispala u četvrtfinalu Kupa i koja u prvenstvu ima veliki zaostatak za Rijekom i Dinamom. 
 
Na klupi Hajduka trebao bi debitirati u subotu na gostovanju kod Cibalije, a tjedan dana kasnije na Poljud stiže Dinamo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije