u crkvi na Šolti

Hrvatski nogometaš i njegova supruga u tajnosti se drugi put vjenčali

Foto: Instagram
1/3
23.07.2020.
u 08:22

Ljubavna priča hrvatskog nogometnog reprezentativca Ivana Perišića i njegove supruge Josipe rodila se dok su bili tinejdžeri. Išli su u istu školu, u isti razred pa su čak zajedno i sjedili u klupi i ta mladenačka ljubav opstala je do danas i par je od 2012. u sretnom braku, a prije nekoliko dana Ivan i Josipa u tajnosti su bračne zavjete izmijenili i u crkvi.

Kako doznaje Gloria, par se u krugu najbližih članova obitelji i crkveno vjenčao u Grohotama na otoku Šolti.

U ovom razdoblju izolacije i karantene zbog pandemije koronavirusa svjedočili smo rastavi mnogih brakova i veza, ali u slučaju hrvatskog nogometaša i njegove supruge srećom nije bilo tako.

Par je vjenčao don Vinko Beus u crkvi svetog Mihovila, a nakon toga su mladenci s djecom i obitelji slavili u hotelu Martinis Marchi Heritage.

Josipa je za svoje drugo vjenčanje odlučila nositi istu vjenčanicu kakvu je nosila i na prošlom vjenčanju, a riječ je o vjenčanici s potpisom Vivienne Westwood. Par ima dvoje djece, osam godina starog Leonarda i šest godina staru Manuelu.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije