tučnjava na terenu

Incident u Međugorju: Jadran za tučnjavu optužio nogometaše Olimpika, prozvali i Vojvodića

Facebook
13.02.2020.
u 20:49

Prijateljska utakmica između Jadrana i Olimpika prekinuta je danas u 25. minuti zbog tučnjave, a klub iz Ploča za incident je okrivio Vukove.

I dok iz redova sarajevskog kluba tvrde da je "utakmica prekinuta nakon što je došlo do naguravanja igrača na centru terena, a da se ne bi dogodila bilo kakva eskalacija sukoba ili veći incident dogovoreno je da se utakmica ne nastavlja", NK Jadran ima drugu verziju priče, prenosi Faktor. 

Klub iz Ploča otpužio je nogometaše Olimpika za prekid, a prozvali su i trenera Darka Vajvodića.

- Nažalost utakmica je prekinuta u 25. minuti kod retultata 0:0 zbog međusobne tučnjave.

Od prve minute igrači Olimpika su bili naelektrizirani, kao da se igra utakmica ljutitih rivala, a ne prijateljska. Možda smo im poremetili planove, mislili su da će lako protiv nas. Na svaku su odluku sudaca prosvjedovali. Udarali su bez lopte. Sve je kulminiralo kada je jedan njihov igrač bez lopte udario našega laktom u glavu, a naši momci su na to odgovorili.

Zaiskrilo je na terenu, "poletjelo" je par udaraca, te kada se sve smirilo neugodno nas je iznenadila reakcija Olimpikove klupe. Dok su naši treneri i članovi Uprave smirivali situaciju, klupa Olimpika predvođena trenerom Vojvodićem je pokušavala nastaviti fizički obračun.

Na kraju smo svi otišli prema svlačionicama i sve je završilo srećom bez posljedica. Žaloste ovakve scene u nogometu, reakcija igrača se donekle može shvatiti, no kad službene osobe i oni koji trebaju odgajati te igrače u sportskom duhu rade te stvari, onda nam nogomet ne ide u dobrom smjeru.

Naš klub se ispričava Niki Dodigu i Sport Centru Međugorje što smo bili dio nemilih scena, uvijek smo imali tamo pozitivna i lijepa iskustva - priopćili su iz NK Jadran.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije