SJAJNI PORTUGALAC

Je li moguće da ne vjeruju više Modriću? Dovode mu žestoku konkurenciju

Reuters/Pixsell
02.09.2019.
u 17:19

Real Madrid je već kupio Edena Hazarda iz Chelseaja, Luku Jovića iz Eintrachta iz Frankfurta, Edera iz Porta i Ferlanda Mendyja iz Lyona. Dolazak BruneFernandesa u španjolsku prijestolnicu ukupno bi povećao potrošnju u Madridu na oko 370 milijuna eura

Real Madrid bi trebao potpisati zvijezdu Sportinga iz Lisabona, Brunu Fernandesa, za otprilike 70 milijuna eura do kraja prijelaznog roka koji završava danas u ponoć. 

Daily Mail javlja kako je 24-godišnji vezni igrač koji je prethodne sezone igrao nogomet života (32 gola i 18 asistencija), a isto je nastavio i ove s dva pogotka i četiri asistencije, blizu dolaska na Santiago Bernabeu.  

Fernandes je bio povezivan s mnogim klubovima diljem Europe i izrazio je razočaranje nakon što se do 9. kolovoza nije realizirao transfer u Manchester United (tada je završio prijelazni rok za engleske klubove). 

Znači li ovo da je Zidane prestao vjerovati Luki Modriću koji, kao ni njegovi suigrači, nije dobro krenuo u sezonu, tek ćemo vidjeti iako su sve glasnija nagađanja medija kako francuski trener na toj poziciji traži neko mlađe ime. 

Real Madrid je već kupio Edena Hazarda iz Chelseaja, Luku Jovića iz Eintrachta iz Frankfurta, Edera iz Porta i Ferlanda Mendyja iz Lyona. Dolazak BruneFernandesa u španjolsku prijestolnicu ukupno bi povećao potrošnju u Madridu na oko 370 milijuna eura. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije