GDJE ĆE NASTAVITI?

Legenda Uniteda ustala protiv dolaska Mandžukića: Neki igrači bi to jako loše primili

Reuters/Pixsell
13.12.2019.
u 16:47

Berbatov nije ni za dolazak darovitog Erlinga Haalanda, bez obzira što je svjestan da je u pitanju silan potencijal

Kako se bliži zimski prijelazni rok, tako se u medijima sve glasnije nagađa tko bi mogao kamo. Svakako će se ponovo intenzivirati priča o transferu Marija Mandžukića iz Juventusa u Manchester United, no čini se da nisu baš svi oduševljeni takvim rješenjem.

Protiv dolaska Hrvata je ustao i nekadašnji napadač Crvenih vragova Dimitar Berbatov, koji drži da napadačka linija ima već dovoljno rješenja premda je klub u dosadašnjih 16 prvenstvenih nastupa zabio samo 25. golova.

- Manchesteru ne trebaju novi napadači u siječnju. Želim da Marcus Rashford nastavi napredovati, a i veliki sam štovatelj Anthonyja Martiala. Također, volio bih vidjeti i Masona Greenwooda čim više na travnjaku - kazao je Bugarin i naglasio: 

- Ne treba nikoga dovoditi, bez obzira govorimo li o tom silno darovitom mladiću Erling Haalandu ili o iskusnome Mariju Mandžukiću. Njihov bi dolazak obeshrabrio mlade igrače. Možda bi taj Haaland i ponudio Unitedu nešto drugačije, međutim, nije ista stvar igrati u Red Bull Salzburgu i u Premier ligi. Velik je to korak.

- Za Manchester United bi bila velika stvar kada bi doveo Harryja Kanea, ali do toga neće doći - kazao je Berbatov, koji je u dresu Uniteda odigrao 108 utakmica i zabio 48 pogodaka.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije