BIZARNO

Lyon otpustio igrača jer je nemilice - ispuštao vjetrove

10.05.2022.
u 11:56

Marcelo je često ispuštao vjetrove u svlačionici, a to je dozlogrdilo čelnicima Lyona koji su ga zbog njegovog pomalo djetinjastog ponašanja prvo suspendirali pa potom i otpustili 

Mnogi su se čudili kada je Lyon na početku ove sezone izbacio iz momčadi iskusnog Brazilca Marcela pa ga se potom i riješio u siječnju, a L'Equipe je ovih dana objavio razlog njihova rastanka. I on spada pod kategoriju vjerovali ili ne. Problem su bili 'plinovi', prenosi 24sata.hr.

Marcelo je često ispuštao vjetrove u svlačionici, a to je dozlogrdilo čelnicima Lyona koji su ga zbog njegovog pomalo djetinjastog ponašanja prvo suspendirali. Kap koja je prelila čašu bilo je njegovo ponašanje u kolovozu prošle godine poslije uvjerljivog poraza od Angersa (3-0). Kada je sportski direktor Juninho ušao u svlačionicu, imao je što za vidjeti. 

Igrači su se smijali i zabavljali kao da se ništa posebno nije dogodilo, a nesnosni smrad širio se prostorijom. Juninho je znao tko je glavni krivac. Glavni inicijator bio je Marcelo koji je ispuštao vjetrove.

Zbog neprofesionalnog ponašanja Lyon je nakon tog susreta izbacio Marcela iz momčadi, bio je suspendiran do siječnja kada je besplatno napustio klub i otišao u Bordeaux. Igračima je bio zabavan, no sigurno su i oni odahnuli. Ili bolje rečeno, udahnuli.  

Klubovi su zbog raznoraznih razloga prodavali ili otpuštali igrače, ali ovo je vrlo vjerojatno jedan od najbizarnijih razloga. Ovo će biti teško nadmašiti. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije