IZGUBIO PARTNERE

McGregor u problemima: 'Nismo ni došli do toga da pričamo o novcu'

15.08.2017.
u 18:36

McGregor i Mayweather se bore 26. kolovozau T-Mobile Areni u Las Vegasu.

Dva vrhunska boksača odbila su biti sparing partneri Conoru McGregoru nakon što su vidjeli kako je UFC-ov prvak tretirao Paulieja Malignaggija, piše Fight Site. Malignaggi se pridružio McGregoru u njegovim pripremama za meč protiv Floyda Mayweathera Jr-a, ali je ubrzo napustio kamp jer su na internetu osvanule fotografije sa sparinga na kojima nije dobro izgledao.

Umirovljeni boksački prvak zatim je dao brojne intervjue u kojima kritizira McGregora i način na koji tretira svoje sparing partnere. Cijela situacija je digla veliku medijsku prašinu što će pomoći u prodaji PPV-a, no McGregor je u procesu izgubio priliku spariati s dva iskusna veterana. Naime, u intervjuu za Cagesiders, Malignaggi je otkrio kako je bivši WBC i IBF prvak, Andre Berto, također trebao sparirati s Ircem, ali je poučen njegovim primjerom, ipak odlučio odbiti poziv. “Razgovarao sam s Andreom Bertom. Andre je trebao doći tamo i boksati u u subotu, ali se predomislio nakon što je vidio što se meni dogodilo.” McGregor je u Bertu izgubio jako korisnog sparing parnera jer se radi posljednjem čovjeku koji je ukrstio rukavice s Mayweatherom. No, osim Berta, suradnju s McGregorom je odbio i Steve Forbes, bivši IBF prvak čije iskustvo uključuje sparing s Mayweatherom i borbe s imenima poput Berta i Oscara De La Hoye. “Nismo ni došli do toga da pričamo o novcu”, rekao je Forbes u nedavnom intervjuu za FightHype. “Stvar je u tome kako je tretirao Paulieja. Osim toga, nisam baš u treningu… Da, znam. Loše bi me prikazali zato što nisam u formi. Ljudi su mi rekli: ’Možeš ti to’, ali nisam sparirao u zadnje vrijeme.” McGregor i Mayweather se bore 26. kolovozau T-Mobile Areni u Las Vegasu.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije