Mali nogomet

Najstariji turnir u regiji ispunit će ljetne noći

16.06.2018.
u 08:30

U Kočerinu je na igralištu Osnovne škole Kočerin svečano otvoren najstariji, organizatori kažu i najbolje organizirani i najkvalitetniji u regiji, 40. Petrovdanski malonogometni turnir, na kojemu će tijekom lipnja nastupiti 40 momčadi iz regije.

Vrhunski hakleri

Treba naglasiti da će u Kočerinu zaigrati niz vrhunskih haklera – reprezentativaca iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije, Crne Gore i Slovenije.

U srijedu su igrana prva četiri susreta: Cvjećarna Mara – Frama Kočerin 8:5, Lise – Potkraj 3:2, Mrkodol – Kelme 3:0 i Pripolje don Angelo – Silosi 3:0. U četvrtak je bilo slično: četiri utakmice, obilje pogodaka, preokreti, iznenađenja, dobar nogomet... Rezultati: Namex – Hamzići 3:3 (šesterci - 7:8), Mepas – Crnač 8:3, Pavković paneli – Denirom Mostar 1:3, Posušje – Drinovci 4:3.

Malonogometni turnir je nakon prve utakmice i izvođenja Lijepe naše, te minute šutnje za poginule branitelje, svečano otvorio gradonačelnik Širokoga Brijega Miro Kraljević, koji je naglasio kako mu je “iznimna čast što se našao u ulozi pokrovitelja turnira i što je Grad Široki Brijeg opet pokazao da je grad sporta, posebice nogometa”. Malonogometni turnir je blagoslovio kočerinski župnik fra Mario Knezović.

Organizatori turnira su Mjesna zajednica Kočerin i HKUD Kočerin. Sam turnir jedan je od niza kulturno–sportskih segmenata Dana Kočerina, koji se odvijaju i ove godine u sklopu šire tradicionalne manifestacije “Briješka zvona 2018.”. Uz glavni turnir u Kočerinu igra se i zanimljiv Malonogometni turnir mladih (2004. – 2006. godišta) na kojemu nastupa 16 momčadi.

Bogat nagradni fond

Finalna večer bit će na Petrovdan 29. lipnja uz tradicionalno bogati glazbeni program.

Pobjednika uz pehar čeka nagrada od 6000 maraka, drugo mjesto vrijedi 2500 maraka, treće 1000 maraka i četvrto 500 maraka. Predviđene su nagrade i za najbolje pojedince te bogata tombola za posjetitelje itd.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije